Jenna Blum - Het Familieportret

Gratis iBook

Lezers van NRC Handelsblad en nrc.next kunnen op 27 en 28 januari gratis de internationale bestseller Het Familieportret van Jenna Blum downloaden.

Dit iBook leest u op uw iPad, iPhone of iPod touch, met behulp van de iBooks applicatie.

Het Familieportret is een indringende oorlogsroman over een zoektocht naar een familiegeschiedenis, doordrenkt met passie, intimiteit en drama. Het gepassioneerde maar gedoemde liefdesverhaal schetst een portret van een moeder-dochterrelatie dat de lezer nog lang zal bijblijven. Het boek staat al meer dan een jaar in de Bestseller Top 60.

Downloaden

Download het gratis boek met uw iPad, iPhone of iPod touch op 27 en 28 januari via deze link: Jenna Blum - Het Familieportret

In het geval de iBooks applicatie nog niet op uw iPhone of iPad staat, dan wordt u bij het downloaden van het boek hierop geattendeerd en kunt u de applicatie direct gratis downloaden.

Veelgestelde vragen
Actievoorwaarden

iBook store logo nrc.next logo NRC Handelsblad

Veelgestelde vragen

Hoe download ik het boek?

Open deze website op een iPad, iPhone of iPod touch, en click vervolgens op de rode link, onder het kopje downloaden. U heeft hiervoor de iBooks applicatie nodig. Als u deze nog niet op uw iPhone, Ipad of iPod touch heeft staan, wordt u hierop geattendeerd en kunt u de applicatie direct gratis downloaden.

Wanneer kan ik het boek downloaden?

Het boek is gratis te downloaden op 27 en 28 januari 2012.

Wat is een iBook?

Een iBook is een digitaal boek, dat u kunt lezen met uw iPad, iPhone of iPod touch, met behulp van de iBooks applicatie.

Waar gaat het boek Het Familieportret over?

Kijk voor meer informatie op www.boekerij.nl

Hoe kan ik het boek lezen?

U kunt het boek lezen op een iPad, iPhone, iPod touch.

Kan ik het boek ook vanuit het buitenland downloaden?

Deze actie geldt alleen in Nederland.

Kan ik het boek op mijn computer lezen?

Dat is helaas niet mogelijk.

Actievoorwaarden